"Egy ház könyv nélkül olyan, mint a test lélek nélkül"
Julius Zeyer (1841-1901) cseh költő és drámaíró

„Mindenütt csak könyvek! Olyanok, mint a macskák, felülnek mindenhova: a székekre, a heverőre, az ablakpárkányra, a konyhaasztalra... Nem lehet szabadulni tőlük. Persze én nem is akarok, imádom őket, ahogy dorombolnak. A szagukat. Ahogy az ember kezébe simulnak.” (Idézet az Óraátállítás c. könyvből, Romanika Kiadó, 2020)
Másréti Zoltán (1969-) erdélyi származású biológus-botanikus, muzeológus, mosogatófiú, műbútorasztalos, bútorrestaurátor-vállalkozó, templomszolga és újságíró

ROMANIKA KÖNYVESBOLT

A lakásunkhoz közel, busszal és autóval egyaránt igen jól megközelíthető, forgalmas útkereszteződésben található könyvesboltunk nyitva:
PÉNTEKENKÉNT 9-12 és 14-18 óra között
(Eltérö időponthoz telefonos egyeztetés szükséges. Júliusban és augusztusban zárva.)

Építészet, utazás, művészet, kereszténység, igényes szépirodalom

Minden könyv kedvezménnyel: 20 %, 40 %, 50 %, 66 %

Legalább 100-féle új és nívós könyv 300 Ft-os egységáron (80-90 % kedvezmény!)

Cím: Budapest-Pestszenterzsébet (XX. kerület), Nagysándor József utca 169. (fsz. 3.)

Bejárat közvetlenül a Nagysándor és a Mártírok útja sarkán a "ROMANIKA-KÖNYV"-felirat alatt. Megközelíthető a 123-as és a 99-es busszal (pl. az M3 metró Határ úti megállójából), a 151-es busszal (pl. Kőbánya-Kispestről). A bolt a megállóktól kb. 30 méterre. Ingyenes parkolás a bejárattól 5 méterre, illetve a környező mellékutcákban.

A saját kiadású könyveink közül is számos a szokásos 20 % helyett megemelt, 40-50-66 %-os (!!!) kedvezménnyel kapható, de ezek a kedvezmények KIZÁRÓLAG ITT érvényesek! A budapesti belvárostól (pl. a Ferenciek teréről) a metróval és busszal mindössze 30 perc az út... Amikor csak lehet, személyesen én leszek itt megtalálható (ha épp dolgom van, akkor és csak akkor a feleségem), tehát a hely nagyon alkalmas ráérős beszélgetésekre is... :-)

 

 
 

 

 

Az alábbi képet meghagytam nagyfelbontásúnak, letöltés után akár sokszorosára is ki lehet nagyítani, így a címek és az árkategóriák is látszanak, lehet böngészni, és aztán a boltban vásárolni. ha egy kötet olcsóbban szerepel, mint gondolnánk, akkor ez NEM a véletlen műve, hanem megemelt kedvezmény, ami a boltunkban érvényes csak.


Vissza a fõmenübe
 
Zurück ins Hauptmenü   Back to main menu