Sorozat:
Irodalmi építőkövek
A Romanika Kiadó "A Szent Korona öröksége" könyvsorozata a Kárpát-medence építészetével és művészetével foglalkozik, a "Monumenta Artium" sorozat célja a világ építészetéből és művészetéből a nem közvetlenül magyar vonatkozású értékek bemutatása. Az "Irodalmi építőkövek" sorozat pedig szépirodalmi értékeket mutat be.
 

 

Másréti Zoltán

Óraátállítás


Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok – Bécsből

Budapest,
2020

 

 

Másréti Zoltán (1969) erdélyi származású biológus-botanikus, muzeológus, mosogatófiú, műbútorasztalos, bútorrestaurátor-vállalkozó, templomszolga és újságíró. Ebben a sorrendben, átfedésekkel. Ír, fest, fényképez. Több országban, több nyelven ismerte meg a világot. Több, mint évtizede Bécsben él. Írásai a Bécsi Naplóban, a Bécsi Postában, a Brassói Lapokban, a Székely Hírmondóban és a Magyar Múzeumokban jelentek meg.

„Mindenütt csak könyvek! Olyanok, mint a macskák, felülnek mindenhova: a székekre, a heverőre, az ablakpárkányra, a konyhaasztalra... Nem lehet szabadulni tőlük. Persze én nem is akarok, imádom őket, ahogy dorombolnak. A szagukat. Ahogy az ember kezébe simulnak.” (Idézet a Mennyi? c. írásból)  

A könyv adatai:
136 oldal
18 grafikával
B5-ös méret, keménytábla, fűzött
magyar nyelvű
ISBN 978 615 5037 56 6
bruttó bolti fogyasztói ár: 2990 Ft (közvetlenül a kiadónál kedvezmény)


Vissza a fõmenübe
 
Zurück ins Hauptmenü   Back to main menu