Sorozat:
Irodalmi építőkövek
A Romanika Kiadó "A Szent Korona öröksége" könyvsorozata a Kárpát-medence építészetével és művészetével foglalkozik, a "Monumenta Artium" sorozat célja a világ építészetéből és művészetéből a nem közvetlenül magyar vonatkozású értékek bemutatása. Az "Irodalmi építőkövek" sorozat pedig szépirodalmi értékeket mutat be.
 

 

Papp Faber Erika

Szűz Mária mentőkötele


Rózsafüzér-elmélkedések színes üvegablakokkal

Budapest,
2021

 

 

Az Amerikában élő magyar szerző e könyve először angolul jelent meg 2013-ban püspöki engedéllyel. Ebben a magyar nyelvű átdolgozásban minden elmélkedéshez hozzáfűzött egy odaillő magyar egyházi éneket vagy egy-egy bekezdést ismert magyar vallásos írók írásaiból. A kötetet az Amerikai Egyesült Államok (USA) Connecticut államában található templomok színes ólomüvegablakainak képei illusztrálják.

„A rózsafüzér egyfajta „zsebkatekizmus”, szemléltetvén hitünk legfontosabb pontjait, ahogy az evangéliumban olvashatjuk. Szűzanyánk ezért ajánlja állandóan a rózsafüzért. Ha helyesen imádkozzuk azt, közelebb kerülünk szent Fiához, Jézushoz, amikor elmélkedünk a különböző titkokról. Az itt következők csak egyszerű gondolatok, esetleg újabb szemszögek, hogy közelebb hozzanak TÉGED „Jézushoz, Márián keresztül”. Úgy legyen!”  

A könyv adatai:
56 oldal
20 színes kép
B5-ös méret, keménytábla, fűzött
magyar nyelvű
ISBN 978 615 5037 63 4
bruttó bolti fogyasztói ár: 1990 Ft (közvetlenül a kiadónál kedvezmény)


Vissza a fõmenübe
 
Zurück ins Hauptmenü   Back to main menu